Mirë se erdhët në Webfaqën e re të Mishtore DYLAZEKA

Mishtorja Kastrioti ka tradite ne prodhimet e ndryshme te mishit, si suxhukun, qoftet,
virshllet dhe produkteve tjera.
Tashme, jemi te mirenjohur per prodhimin kualitativ te mishit ne Gjakove.
Qysh ne vitin 1974 si familje kemi filluar me prodhimet e mishit.
Tash, kompania jone ende punon ne mbajtjen e epitetit te emrit te tyre, te cilin e ka arritur me pune dhe angazhim neper vite.

Virshlle - Hotdog Sallame Viqi Pershute Viqi
Sallama
Pershute sallama, virshlle te tymosura
Suxhuk shtepiak
Mish i terur klasik
Produkte te fresketa te mishit
Katalogu PDF
Broshura PDF
 
 
 

© 2011 Mishtore Kastrioti - Gjakovë